Svet

20 Februar, 2022 13:00

Opšta pometnja u Parizu zbog Ksenije i Sanje, intervenisala i policija?

Sanja Vučić i Ksenija Knežević jedva su protekle nedelje izvukle žive glave u Parizu! Članice grupe „Hurricane“ zatekle su se u Francuskoj baš u trenutku velikih demonstracija protiv Vlade, i to usred sukoba koji su izbili!

Sanja i Ksenija bežale od policije u Parizu, bacali suzavac na njih?

Foto: Rajko Ristić

– Njih dve su krenule na odmor, na Karibe, a u Francuskoj su imale presedanje, pa su taj jedan dan lufta iskoristile da se prošetaju po gradu, pošto su do sada uvek tamo išle radno, pa sve na brzinu gledale. Međutim, tokom njihovog borakva bile su demonstracije, a njihov hotel je bio smešten baš u toj ulici, gde je nezadovoljna rulja prolazila. Pošto nisu znale šta se dešava, izašle su napolje, i upale u masu, koja se u jednom trenutku sukobila sa policijom, koja je na njih počela da baca suzavce. Jezivo je bilo! Svako je krenuo na beži na neku stranu. Ljudi sa prvih linija su krenuli na policiju, ovi uzvratili pendrecima, ma opšti haos i metež u nekoliko minuta.

Uplašene za svoju bezbednost, počele su da beže kako bi se sklonile i sačuvale…

PROČITAJTE: Sanja Vučić OSUMNJIČENA za TERORIZAM! Opkolila je POLICIJA na aerodromu!

Foto: Rajko Ristić

– Njih dve su počele da trče kroz masu u neku sporednu ulicu gde su se i sklonile od celog haosa. Baš su bile istraumirane, ni krive ni dužne da nastradaju, ili čak i budu uhapšene. Pa, ti posle dokazuj da nisi na demonstracijama, nego samo turista koji se slučajno tu zatekao. Sreća po njih pa se tako sve završilo. Sutradan su nastavile put, i otišle na odmor, koji im je, posle svega, preko potreban – ispričao nam je izvor.

PROČITAJTE: Sanja Vučić i Ksenija Knežević neprepoznatljive bez šminke! Šok paparaco!

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE: Golubović na meti VUDU MAGIJE: „U lutku s mojim likom ta žena je zabola osam igala!“

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić