sandra čaprić i fran pujas
Svet

10 Septembra, 2021 12:10

OPŠTA TUČA na izboru miss Zadruge! Obezbeđenje RAZDVAJALO Janjuša i Lepog Miću! Sandra Čaprić pobedila!

Turbulentna noć na velelepnom imanju počela je Izbrom za MIS i MISTERA Zadruge 5. Voditelj ovog programa bio je Milan Milošević.

U toku glasanja došlo je do sukoba između Janjuša i Lepog Miće pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Naime, Janjuš i Mića su se posvađali oko glasanja, pa je bivši košarkaš pljunuo svog cimera. Nakon njihovg sukoba Filip Car se priklonio Lepom Mići i napokon rekao šta misli o bivšem priajtelju. Pre glasanje za mistera, obezbeđenje je uletelo zbog iznenadnog okršaja Dina DizdarevićaMC Damira i Frana Pujasa. Oni su sukob nastavili i nakon izbora u spavaćoj sobi.

OPŠTA TUČA na izboru miss Zadruge!

Pobedu na Izboru za miss  po stručnom žiriju odnela je Sandra Čaprić. Ona je osvojila lentu, bombonjeru, cveće i krunu saopštio je Milan Milošević pobednici. Nakon glasanja stručnog žirija, voditelj Milan Milošević je proglasio mistera Zadruge 5. Njaviše glasova od žirija osvojio je Sandi Kojić, piše Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kojic Sandi (@sandi_kojic)

Sandra Čaprić NAJLEPŠA!

Pored žirija koji čine: Lepi MićaLimeniJanjušDalilaDejanZoki ŠumadinacTanjaVampiricaBane ČolakMiki Sale Glumac, i verna publika televizije Pink imala je priliku da izabere najlepšu zadrugarku i najlepšeg zadrugara na velelepnom imanju. Zadrugarke i zadrugari morali su da pokažu svoja tela u kupaćim kostimima, ali i u elegnatnim izadnjima, što znači da su pistom prošetali dva puta.

Gledaoci su glasali i na Instagramu a njihov izbor je drugačiji od stručnog žirija iz Zadruge.

Stanija Dobrojević izglasana je od strane Instagram glasača za Miss Zadruge 5! A Mister je Mensur Ajdarpašić – saopštio je Milan Milošević, piše Pink.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ