Scandal

23 Januara, 2022 21:00

OPŠTI HAOS MEĐU PORODICAMA! Darkova majka Branka ne dozvoljava da se pravi svadba ispred njene kuće!

Kako SCANDAL! saznaje, od kada su Darko Lazić i Barbara Bobak obelodanili da će se venčati i da spremaju veliku svadbu pod šatorom koja će se organizovati u Brestaču, ispred Lazićeve rodne kuće, nastao je opšti haos! Naime, Darkova majka Branka je izričito protiv te svadbe i veselja, pa je Darku očitala bukvicu!

ATA/IMAGES

Pročitajte: Oglasila se majka Darka Lazića nakon vesti da joj se sin verio! Ovo se Barbari neće svideti!

– Branki je više i snajki i veridbi preko glave! Žena ne zna gde bije, a on se ženi maltene na svake dve godine – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Nema ona ništa protiv Barbare, taman posla, samo smatra da brzaju i neće ni da čuje da se ta šatra postavi ispred njene kuće, a ne dozvoljava ni ispred one uklete za koju se veruje da je Darku donela mnogo nelagoda i nesreća. Oštro mu je rekla: Nećemo mi uvek da budemo cirkus, šta smo mi, dvorske lude?! Ispred moje kuće nećete vrteti tog vola, a ne dam ni ispred uklete! Dosta je bilo! – prepričava izvor i dodaje:

Darko Lazić i Barbara Bobak

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ali znate Darka, on je onako šarmantan, ume da podiđe svima i nekako je harizmatičan, pa mu sve prolazi, a posebno je majka slaba na njega. Zato i verujem da će to veselje biti gala, a i da će Branka da ga sprema. E sad, sa druge strane, ona još nije upoznala prijatelje, ne znam kad će to da obave. Znam samo da su i Barbaru njeni upozorili da ne brza i da se pazi trudnoće da ne ostane posle sama s detetom kao Marina Gagić. Ali i Barbara je kao Darko, mora sve kako ona hoće, tako da su se našli očigledno – zaključio je naš izvor.

Podsećamo, Darko Lazić i njegova partnerka Barbara, rešili su, uprkos svemu, da ozvaniče svoju ljubav. Tokom zajedničkog putovanja u Ameriku, Darko je verio svoju izabranicu jer se, kako kaže, vole, a svadba i deca su samo nastavak njihove ljubavi. Barbara veridbom nije bila iznenađena, a kako nije romantična niti žudi za pažnjom, kako saznajemo,priželjkivala je intimnu prosidbu.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav. Evo šta se desilo!

AUTOR: Marjan Kamenović/SCANDAL!

FOTO: ATA/IMAGES