svet

March 6, 2015 20:41

By

Orgazam je zagarantovan: Naučite da masirate njenu vaginu!

seksipar

Partnerka neka zatvori oči i neka se potpuno prepusti vašim čarobnim prstima i neka se usredsredi samo na osećaje na vagini. Inače, masažu vagine preporučuju taoisti.

Pre nego što počnete s masažom vagine, na prste nanesite dovoljno ovlaživača. Više nego za zadovoljavanje prstima. Time ćete brže postići nabreklost i vlažnost  partnerke što će povećati osetljivost vagine.

Započnite s masažom stidnih usana na način da svaku uzmete među prste i nežno ih masirate po celoj dužini. Možete ih i trljati jednu o drugu. Kad osetite da vulva postaje nabrekla i vlažna, možete pažljivo i polagano gurnuti prst ili dva u vaginu i stimulisati različite delove vaginalnog kanala. Taoisti su taj kanal nazvali soba žada.

S prstom/ima kružite po vagini i dodirujte gornju, donju i bočne strane unutrašnjosti. Ako osetite da vaša partnerka  na dodir određene tačke intenzivnije reaguje, na toj se tački zadržite duže i malo je istražujte. Ne zaboravite da kod masaže vagine orgazam nije glavni. Partnerka neka ostane uzbuđena, ali neka ne dostigne vrhunac tokom masaže.

Podela vagine i penisa

Taoisti so odkrili da svaki deo vagine odgovara određenom delu tela i da ručnom masažom određenog dela vagine  stimulišete i revitalizujete celo telo. Slično kao kod refleksnih tačaka na stopalima.

Najdublji deo vagine,  koji leži sasvim blizu vrata materice (masaža tog dela trebala bi stimulisati srce i pluća), po mišljenju taoista refleksološki je povezan sa slezenom i gušteračom. Malo niži deo je povezan s jetrom, a masaža najnižeg dela, onoga koji je na samom ulazu u vaginu, blagotvorno deluje na bubrege.

Iste tačke mogu se naći i na penisu. Masaža vrha penisa, prema učenju taoista, povezana je s hipofizom, nadbubrežnom žlezdom, štitnjačom i prostatom, telo glavića povezano je sa srcem i plućima, područje pod glavićem povezano je sa slezinom, želucem i gušteračom, koren penisa s jetrom i slepim crevom, a baza penisa s debelim crevom, bubrezima i bešikom. Testisi su, prema učenju taoista, povezani sa svim žlezdama.

IZVOR: intimatemedicine

FOTO: thinkstockphotos