Svet

September 13, 2021 19:00

By

Osman Jovani očitao bukvicu! Ovo NE SME da radi!

Stefan Karić iznenadio je sve svojim ulaskom u petu sezonu “Zadruge”, a pošto je Jovana Ljubisavljević ostala kod kuće, sada se svi pitaju da li će im veza uopšte i opstati.

Osman Jovani očitao bukvicu!

Ako ćemo realno, njihova ljubav je sad na ozbiljnom ispitu! Pa, i oni su imali ozbiljne turbulencije dok su zajedno bili u prošloj sezoni, svi se sećaju onih svađa, nervnih slomova. Tek što su se u spoljnom svetu bolje upoznali, stekli poverenje jedno u drugo, počeli da planiraju venčanje i decu, on opet ode u ‘Zadrugu’. On se kune da će joj biti veran, istetovirao je početno slovo njenog imena pred ulazak, ali deset meseci je jako dug period, svašta može da se desi, naročito što neke devojke jedva čekaju da da zavedu. Pa, brakovi su pucali u rijalitiju, što ne bi veze. To je kao dobar dan – kaže izvor Sveta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Jovana ima veliku podršku Stefanovog oca Osmana. On je čovek zreo, iskusan, zavoleo je Jovanu, zna da je dobro dete jer živi u njihovoj kući celo leto. Daleko od toga da njeni roditelji nisu za tu ljubav, ali Osman razume priču oko rijalitija. Nije mu prvi put da proživljava te stresovesa sinom. Rekao joj je da mora da veruje Stefanu, da je njihva ljubav jaka i iskrena i da će oni sve to izdržati. Podsetio je koliko su puta u rijalitiju pokušavali da ih rastave, posvađaju i da nisu uspeli. Osman taman uspe da je smiri i stabilizuje, a onda je neke drugarice nazovu i krenu sa pričama kako će tamo neke odmah pokušati da mu se uvuku pod kožu i u krevet. Znaju svi da je Karić karta za opstanak u rijalitiju, a plus važi i za jednog od najzgodiniji i najimućnijih momaka. Njoj mukici nije dobro od svega toga. Baš su se vezali, zavoleli, em joj Stefan jako nedostaje, em je muče strah i ljubomora. Osman joj ne da da padne, stalno je podseća šta su njen sin i ona obećali jedno drugom pred polazak, hrabri je da veruje u njihovu ljubav, ali kako stvari stoje, možda se i ona slomi, pa u jednom trenutku uđe u rijaliti samo da bi bila sa Stefanom – kaže Karićev drug  i dodaje da Stefanovi Jovanu već smatraju snajkom i žele da sve vreme dok je on u “Zadruzi” ona bude sa njima u vili. Osman je i sa sinom obavio ozbiljan razgovor, a Stefan jako sluša i poštuje oca.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ