Scandal

25 Oktobra, 2020 14:00

Osman Karić brutalno: „Tomović je SUJETNI MANIPULATOR!“

Iako su u Zadruzi svi osuli drvlje i kamenje na manekenku Jovanu Ljubisavljević zbog Vladimira Tomovića, Osman Karić tvrdi za SCANDAL! da je ona tamo jedina časna devojka, te da je zato svi napadaju!

„Leči komplekse preko Jovane koja je redak primer!“

– Za Jovanu Ljubisavljević do ulaska u rijaliti nisam znao ni da postoji, a kamoli da sam je upoznao! Devojku ne poznajem, ali sam dovoljno prošao, upoznao raznih profila žena, tako da odgovorno tvrdim: ‘Jovana je redak primer devojke na koju bi mnoge današnje devojke trebale da se ugledaju.’ Znate da sam verni pratilac rijalitija Zadruga, poznat po komentarisanju učesnika, a često i podrška nekih od njih! – priča Osman i nastavlja:

– Po mom mišljenju, Jovana je do sada najkulturnija, najvaspitanija i najmoralnija devojka ikada. Mnogima tamo to ne odgovara, mnoge devojke su ljubomorne, majke razočarane jer gaje monstrume od ćerki, a čitav život sanjaju da im ćerka bude poput Jovane. Ima tu i ljudi koje neću pominjati, jer se igra zasniva samo na napadima, recimo kada si pošten, prave te nepoštenim i obrnuto, bitno je samo da postoji priča, pa makar i lažna – kaže Osman  i dodaje:

– Kao što znamo, Tomović je jako veliki manipulator, a u Jovani je prepoznao sve kvalitete koje sam vam i ja nabrojao. To što Jovana ima deška, on se na to ne obazire, gleda samo svoju guzu i leči svoje komplekse, ona je za njega neosvojiva tvrđava, za sada! I zato će nastaviti da je osvaja, jer njegova sujeta i ponos mu ne dozvoljavaju da stane, pa makar bio sa njom i pola sata da može u Bar da se vrati ‘čistog obraza’, a da Jovanin uprlja – iskren je Osman.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ ATAIMAGES