sanja kužet
Scandal

29 Oktobra, 2020 19:00

Ostavljena žena htela da joj ZAGORČA ŽIVOT! „Brak mi se RASPAO zbog Sanje Kužet!“

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, jedna žena koja tvrdi da je muž, navodno, zapostavio zbog Sanje Kužet, namerava da se osveti voditeljki!

„Moj bivši je opsednut, terao me da se oblačim kao ona!“

Naime, muž pomenute žene je školski drug voditeljke Granda i opsednut je njom još iz doba srednje škole. Navodno je i tada proganjao, čak je pričao kako su u to vreme, navodno, bili zajedno, a sada je tek odlepio jer je ona stalno u medijima, pa ga ništa osim nje ne zanima. Čak navodno planira da je negde sačeka i da joj kaže šta oseća!

– Ta njegova žena se žalila da je maltretirao i terao da se oblači i ponaša kao Sanja. Tražio je da promeni lični opis, samo da ga bar malo podseća na voditeljku, kupovao joj haljine kao Sanjine, terao je da menja glas i da priča kao Sanja, ma ludilo – objašnjava izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

– Žena je očajna, razvodi se i malo je i nervno popustila. Čas priča kako će da se osveti Sanji, čas je upozorava da se pazi tog čoveka jer, kako je navela, on se sve više ponaša kao psihopata i ne bi je čudilo ako bi napravio neku ludost. U svakom slučaju, priča zvuči jezivo ako ta žena ne izmišlja, a Sanja bi mogla da pripazi, čisto predostrožnosti radi. Svašta se danas dešava, pa nije zgoreg da bude na oprezu – zaključio je naš izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!