Video Anastasije i Gudelja
Svet

August 23, 2023 18:15

By

Osvanule prve fotografije sa venčanja Anastasije i Nemanje: Mlada kao grčka boginja

Venčanje Anastasije i Nemanje održano u tajnosti

Već mesecima se spekuliše o tome da su se fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović venčali u tajnosti, te da to ne žele da podele sa javnošću. Međutim, danas su na njihovim Insatgram profilima osvanule fotografije koje svedoče da se popularni par tek sad zakleo na ljubav i vernost.

Pročitajte Sve se odigralo u tajnosti – Venčali se Anastasija i Nemanja, fudbaler objavio i zvanični dokaz 

Venčanje Anastasije i Nemanje održano je u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda za koji je porodica Ražnatović izuzetno vezana, jer je bivši starešina ovog manastira Cecin dugogodišnji duhovnik. A, kako piše Blic, njemu su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Venčanje Anastasije i Nemanje skromno i bez pompe

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva. Na intimnoj ceremoniji bilo je oko desetak ljudi.

Za ovu priliku mlada nije nosila venčanicu, već belu dugu haljinu u kojoj je izgledala poput grčke boginje.

Podsećamo, pre oko mesec dana Nemanja je na Ibici, tokom odmora, Anastasiji priredio romantičnu prosidbu, nakon koje je usledio performans sa plesačima i živom muzikom.

Pročitajte Nemanja još pre venčanja otkrio kako će se Anastasija ubuduće prezivati

Venčanje Anastasije i Nemanje

ATA images

– Slavimo ljubav, presrećna sam. Želim im dug brak prepun ljubavi i da budu zauvek srećni – izjavila je Anastasijina majka Ceca.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM