Otac Anđele Đuričić
Svet

May 30, 2023 11:40

By

Roditelji Anđele Đuričić se konačno oglasili: Otac ljut kao ris, ovo su reči koje je uputio ćerki

Otac Anđele Đuričić imao je za ćerku samo jedno pitanje

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić po izlasku iz Zadruge konačno je stupila u kontakt s roditeljima, koji su, kao što je i očekivala, veoma ljuti na nju.

Pročitajte Ovo će joj najteže pasti – Roditelji Anđele Đuričić odlučili šta će s ćerkom posle Zadruge 

Otac Anđele Đuričić

Printscreen

– Čuli smo se, ljuti su na mene, to sam očekivala i znam. Rekli su mi da dođem kući ovih dana da porazgovaramo u četiri iliti šest očiju, o Zvezdanu nismo pričali, verovatno ćemo kad dođem kući pričati o svemu – rekla je Anđela.

Pročitajte Anđelini roditelji podneli krivičnu prijavu protiv Zvezdana zbog nasilja

Otac Anđele Đuričić

Youtube printscreen

Otac Anđele Đuričić je posebno ljut na ćerku, za koju je imao samo jedno pitanje.

– Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi – rekao je Veliša ćerki.

Otac Anđele Đuričić kuću prodaje zbo bolnih sećanja

Dok je Anđela boravila u Zadruzi, pojavila se vest da njeni roditelji zbog sramote koju im je priredila prodaju kuću. Međutim, Đuričićeva je to demantovala.

Pročitajte Idealna prilika za Zvezdana – Otkriveno koliko je zaista bogata Anđela 

Otac Anđele Đuričić

Pink TV printscreen

– Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju – rekla je Anđela za Hype.

Anđela ne žali što je pretukla Maju

Anđela je diskvalifikovana iz Zadruge pošto je nanela fizičke povrede Maji Marinković, ali kako kaže, uopšte ne žali zbog toga, jer nije mogla da joj oprosti što je bila sa Zvezdanom.

Pročitajte Hladnokrvno poniženje – Maja zavila u crno Aleks i Filipa, par gubi bebu zbog bolesti 

Otac Anđele Đuričić

Ata images

To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve – priznala je Anđela.

AUTOR: SVET

IZVOR: HYPE

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN