svet

15 Juna, 2015 20:48

Otac bivše misice tvrdi: Vesna de Vinča mi je podvodila dete

vesna de vinca

Vesna de Vinča (57) pokušala je da podvede misicu Suzanu Milutinović (20) perverznjacima iz Australije, tvrdi otac devojke koja je pobedila na izboru za mis dijaspore u Sidneju.

Naime, Goran Milutinović (47) iz Vlasotinca otkriva da je izvesna Slavica Ristić, koordinatorka vlasnice kompanije „Mis Ju“, njegovu ćerku ostavila u svom stanu s nepoznatim muškarcem koji je hteo da je siluje.

Gastarbajter, koji poslednjih 26 godina živi u Sidneju, kaže i da mu je Jugovićeva tražila 15.000 evra da bi njegovoj naslednici obezbedila visok plasman na prošlogodišnjem izboru za mis u Srbiji.

„Moja ćerka je pobedila na izboru za mis srpske dijaspore u Australiji koji je održan 22. februara prošle godine. Tada smo upoznali Vesnu de Vinču, koja je organizator svega toga, i misicu Milicu Vukliš. Družili smo se nekoliko dana posle izbora, a onda su se one vratile u Srbiju. Kad sam sa ćerkom došao u našu zemlju, zbog takmičenja za mis Srbije koje je bilo oktobru 2014, Vesna mi je rekla da može da sredi drugo ili treće mesto, ali da to košta 15.000 evra“, priča Milutinović, dok objašnjava kako ga je Vesna „obrađivala“:

„Počela je da me navlači kako će moju naslednicu odvesti na reviju u Pariz, gde će ona poneti „pradu“. To mi je odmah bilo sumnjivo, jer ja kao laik znam da je to nemoguće. Nikakvu garanciju mi ta žena nije dala. Kad sam shvatio da su mesta na izboru prodata, odustali smo i vratili se za Sidnej.

Gastarbajter tvrdi i da je njegova ćerka pri povratku u Australiju bila žrtva koordinatorke iz Vesninog tima za izbor mis dijaspore.

„Vesna je u Australiji imala ovlašćenog koordinatora Slavicu Ristić. Družeći se s njom, jednom prilikom se moja ćerka obrela u njenom stanu, gde je Slavičin prijatelj pokušao da je siluje. Interesantno je to što je Ristićeva napustila stan kad je taj perverznjak hteo da je obljubi. Na sreću, moja Suzi je uspela da pobegne, a ja sam ga odmah prijavio policiji. Slučaj je na sudu, a nedavno sam saznao da bi mogao da dobije i do pet godina robije. Vesna me ovim povodom nije zvala, već je preko svoje saradnice pokušala da me nagovori da dođem u Srbiju da rešimo slučaj. Ja sam odbio. Ona je jedna obična podvodačica„, zaključuje Milutinović.

Novinari su pozvali i Milicu Vukliš, koja je bila s Vesnom u Sidneju.

„Ja sam tamo vodila program. Tu devojku poznajem, kao i njenog oca, a Slavica Ristić je to organizovala. Sve je bilo korektno. Mogu da kažem da Vesna ne bi tražila novac. Ne mogu da verujem da je tako nešto bilo“, rekla je Milica.

Sa druge strane, Vesna je pažljivo saslušala sve što su joj novinari ispričali i poručila da ne zna ništa o tome.

sanja-papic

Sanja Papić

Bivša misica Sanja Papić kaže da nikad nije imala probleme s Vesnom Jugović, a da ih je imala, ona bi ih rešila na adekvatan nači:

„Da sam ja imala takve probleme, ne samo s Vesnom nego s bilo kim, ja to ne bih prepustila slučaju, već bih reagovala na adekvatan način i obratila se nadležnim institucijama!

IZVOR: kurir.rs

FOTO: Hello