Dejan Dragojevic
Svet

18 Novembra, 2021 14:01

Otac Dejana Dragojevića samo ovo PORUČUJE Dalili!

Otac Dejana Dragojevića, Goran Dragojević smatra da je Dalila ponizila sebe, a ne njegovog sina, kao i da je sve što radi njemu veliki šok, budući da je među njima sve bilo u najboljem redu. On priznaje da ovako nešto nije naslućivao nije u najgorim košmarima.

Otac Dejana Dragojevića Dalili poručio samo ovo!

Za njege je Dalilana prevara bila otrežnjenje, i kako je mučno priznao, tek sada, kada je kasno vidi kakva je zaista njegova bivša snajka.

Ona bi njega još gazila, još bi ga istukla. Ja sad vidim kakva je ona, u životu to nisam video! Da postoji tako nešto… Žena mu na papiru, ona spava s drugim i onda se buni što je tražio razvod. Je l’ ona normalna?! Neka se odmah razvedu, dobro je što je tražio to! U braku je, a ona tamo pravi bebu! Ne znam šta bih rekao… – rekao je Goran za Hype TV, prenosi Kurir.

goran dragojevic

Goran je siguran da Dalilna prevara, i Dejanove reakcije, kao i smopovređivanje, nikako nisu gluma da bi se izvukao neki honorar. Dejanov otac dodajei  da je smešno i pomisliti na tako nešto, ako tako glume, svaka im čast.

Što to nije uradila napolju?! Došla je tamo da to radi! Da se jaše i šta ja znam… Ukanalila se strašno. Nije Deju, sebe je ukanalila! Nisam dao da neko pisne na nju, a sad… Ona će Dekija da uništi, da ga gazi… Gazi sebe! – smatra Dejanov otac koji bi Dalili poručio da samo nastavi tako.

Samo napred! Kako je krenula, neka gazi sve. Ne bih joj ni ruku pružio, jer ne bih mogao da je operem – imao je poruku za Dalilu, a Dejanu poručuje da samo gleda napred.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ PRINTSCREEN