Otac Lepe Brene
Svet

January 12, 2023 14:45

By

Nastradao je! Lepa Brena ostala bez voljenog muškarca, on je bio moja ljubav i najveća podrška

Otac Lepe Brene bio je njena najveća podrška, njegov odlazak napravio je večne rane srcu 

Lepa Brena je tokom svoje karijera prošla mnoge nedaće pa ako mislite da u životu nikad nije zaplakala, grdno se varate.

Pročitajte: Lepa Brena se suočila sa bolešću od koje žene najčešće umiru

Foto: Rajko Ristić

Njene suze najčešće su bile radosnice, ali nije tajna da ih je balkanska zvezda lila i zbog teških prilika i bolnih iskustava koji su ostavili traga na njenom srcu.

Pročitajte: Lepa Brena priznal –  Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Foto: Rajko Ristić

S odlascima dragih ljudi, najpre roditelja Abida i Ifete Jahić, Brena se najteže nosila. Njihovu smrt ni dan-danas nije uspela da preboli. Toplo porodično gnezdo Bobin zagrljaj i podrška sinova Viktora i Stefana svakako su uticali na to da tuga nakratko umine, ali ništa nije moglo iz njene duše osećaj nedostajanja svaki put kada se priseti detinjstva u rodnom Brčkom u koje danas gotovo i da ne svraća.

Pročitajte: Ludo ju je voleo, kako je samo dodiruje i gleda – Pogledajte fotografiju iz perioda kad su Brena i Saša Popović bili u vezi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Koliko joj otac, njegovi saveti i reči utehe fale, Brena je pre izvesnog vremena podelila sa pratiocima na “Instagramu”.

Ona je, naime, objavila fotografiju sa Abidom nastalu davnih dana a u opisu se pohvalila da joj je on bio najveća podrška. Najvoljenijeg je Brena izgubila u saobraćajnoj nesreći 2010. godine na svoj rođendan, a četiri godine kasnije na dan porodične slave Živojinovića ostala je i bez majke, piše portal Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić