Otac fudbalera Nemanje Gudelja
Svet

January 9, 2023 09:00

By

Ženi zabio nož u leđa, Anastasija likuje: Potez Nebojše Gudelja šokirao sve FOTO

Otac Nemanje Gudelja obožava snajku

Anastasija Ražnatović je ubrzo nakon krsne slave, Svetog Nikole spakovala kofere i otišla put tople Sevilje gde je otpočela zajednički život sa izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Da u njihovoj ljubavi nije sve idealno saznali smo pre nekoliko meseci, iako je sve delovalo drugačije.

Pročitajte: Roditelji Nemanje Gudelja pred razvodom – Za sve je kriva Anastasija FOTO

Otac Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

Naime, majka i sestra srpskog reprezentativca su odjednom otpratile Anastasiju i Cecu sa svih društvenih mreža, iako su do tada u Sevilji uživale sa mladom pevačicom svakog dana. O razlozima ovakvog njhovog poteza i dan- danas se spekuliše, ali ono što je javnost zanimalo jeste šta o snajki misli otac Nemanje Gudelja?

Nebojša Gudelj, nekadašnji fudbaler Partizana stavio je jasno do znanja suprugi i ćerki da je njemu Nemanjina sreća najvažnija tako da poštuje Anastasiju i ne trudi se da im se ispreči na putu sreće. Nedavno smo pisali o tome da je on jedini iz porodice Gudelj koji još uvek prati pevačicu na Instagramu, međutim sada su otišli korak dalje.

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO

Otac Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

Da otac Nemanje Gudelja obožava Cecinu ćerku videli smo sinoć na utakmici Sevilje koju su iz lože posmatrali zajedno. Vidno nasmejani bodrili su Nemanju svim snagama. Time je Nebojša potvrdio naša pisanja da o snajki misli sve najlepše, te da supruga i ćerka ne mogu da naruše sklad koji je izgradio sa Ražnatovićevom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram