Nenad Aleksić Ša
Svet

10 Jula, 2021 13:00

Otac Nenada Aleksića Ša: Ivana je divna, voleo bih da se Ša pomiri sa njom!

Reperov otac sve priznao!

Otac Nenada Aleksića Ša, Zoran voleo bi da se njegov sin posle “Zadruge” pomiri sa bivšom suprugom Ivanom. U razgovoru za Svet on otkriva da se sa nekadašnjom snajkom čuje i viđa.

DRAGO MI JE ŠTO SE MOJ STARI SIN NEŠA VRAĆA, VIDIM PO NJEGOVIM IZJAVAMA

Nenad Aleksić Ša

Ja o Ivani ne mogu jednu ružnu reč da kažem. I dok su bili u braku ona nas je poštovala, imali smo lep odnos. Pa, i dok se sve ovo dešavalo sa Nenadom u rijalitiju bili smo na vezi, videli smo se nekoliko puta. Neka njegova pošta stiže kod nje. Nemam ja tu šta da joj pričam, izvinjavam se, objašnjavam njegove poteze, nismo pričali o tome, jer, šta bih ja tu mogao da kažem? Odrasli su ljudi, te neke stvari oni treba da vide kad Ša izađe iz rijalitija, ako Ivana bude želela da priča sa njim. Ja bih najviše voleo da se pomire. Ona je sjajna devojka. Da nastave gde su stali jer su bili lep par, išli su zajedno. Ljudi su opraštali i mnogo veće stvari, a ima i onih koji nisu prelazili ni preko sitnijih. To je već od osobe do osobe, ne mogu ja da utičem na to – rekao nam je Zoran, ne želeći da komentariše Taru i odnos koji ona ima sa njegovim sinom.

Pročitajte: Nenad Aleksić Ša ima plan sa Ivanom! Moli Boga da da ona sačeka nakon Zadruge!

Nenad Aleksić Ša, Zoran Aleksić

Nenad mi je rekao da se ne oglašavam za medije, da ne komentarišem, i ja poštujem njegovu odliki, tako da tu svakako ne bih imao šta da kažem. U rijalitiju utiče dosta i taj zatvoreni prostor, razum se možda malo pomuti, ne znam. Drago mi je što vidim da se polako vraća onaj moj stari Neša, vidim i po njegovim izjavama. Verujem da će sve biti kako treba. Od mene svakako ima podršku, moje je dete. Svi greše, pa verujem da će i on uspeti da ispravi te neke stvari gde nije postupio kako treba.

Nenad Aleksić Ša, Ivana

I dok su bili u braku ona nas je poštovala, imali smo lep odnos

Zoran dodaje i da ne zna kako su u brakorazvodnoj parnici Ša i Ivana podelili nekretnine koje imaju.

Tara Simov

To su oni sa advokatima videli. Iskreno, nisam se interesovao, nije me zanimalo. Verujem da su našli rešenje koje svima odgovara.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ŽARKO RADOVANČEV, PRIVATNA ARHIVA