Svet

May 27, 2022 23:00

By

Te kobne noći svet se srušio… Ognjen Amidžić objavio nikad viđenu fotografiju sa pokojnim ocem

Otac Ognjena Amidžića tragično je nastradao a poznati voditelj i dalje čuva uspomenu na njega 

Otac Ognjena Amidžića – Cela Srbija plače zbog ove slike

Ognjen Amidžić je naš poznati voditelj kog je publika najviše zavolela zbog specifičnog smisla za humor. Dobro poznato lice sa malih ekrana uživa u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina a u  više navrata pričao je o tragediji koju je preživeo kada je izgubio oca. Na svom Instagramu retko kad deli porodične fotografije, međutim, napravio je izuzetak.

Pročitajte: OTKRIVENA strogo čuvana TAJNA! Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Ognjen je objavio fotografiju iz detinjstva, iz davne 1979. godine na kojoj je kao četvorogodišnjak sa roditeljima i svi su primetili koliko on liči na oca. Voditelj je pričao koliko mu je teško pao momenat kada je strašne vesti morao da saopšti majci i sestri.

Pročitajte: Razveo se Ognjen Amidžić: Ljubav se naprosto ugasila

Ivan Vučićević

Podsetimo, Zoran Amidžić je bio novinar koji je tragično nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama.

– U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen – rekao je on.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić