Majka Rade Manojlović
Svet

13 Aprila, 2022 20:00

Težak život Rade Manojlović: Dramatična priča o pokušaju ubistva koja će vas duboko potresti

Otac Rade Manojlović bio je i ostao velika i jedina podrška mladoj pevačici 

Iako se mnogo pisalo da Rada nije o dobrim odnosima s ocem zbog njene emotivne veze s Harisom Berkovićem, isplivala su saznanja da to zapravo i nije tako. Otac Rade Manojlović ju je uvek u svemu podržavao a tako je bilo i pre nego što je došla u produkcijsku kuću Saše Popovića i počela da se takmiči u Zvezdama Granda.

Pročitajte: Rada Manojlović nas je razočarala, takva snajka nam ne treba, ovo je bruka otkrio rođak Harisa Berkovića

Kao mlad devojčurak nastupala je po slavljima i svadbama a budući da su takvi nastupi veoma rizični kada su u pitanju mlade pevačica njen otac je bio njen zaštinik i čuvar.

Jednom prilikom umalo je stradao i njen otac Rade, o čemu je pevačica svojevremeno pričala za „Svet.“

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kad je radio kao moj menadžer. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kom je spavao i iščupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću, iz svega je izašao nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo mnogo sreće – rekla je Rada, i opisala da je ona nebrojeno puta bila napadnuta:

Pročitajte: Nekad i sad: Mali devojčurak izrastao u opasnu zavodnicu!

Pevačica Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: ’Sve ću da vas pobijem!’ I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo to što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna – rekla je Rada koja je danas jedna od najpopularnijih pvačica za čije se nastupe uvek traži karta više.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ivan Vučićević