otac rade manojlović
LEPE VESTI

6 Juna, 2022 10:00

Otac Rade Manojlović konačno dočekao srećne vesti: Pevačica je uradila ono što je on oduvek priželjkivao

Otac Rade Manojlović srećan zbog njenog pomirenja s Milanom

Po svemu sudeći istina je da su se Rada Manojlović i Milan Stanković pomirili iako je to do skoro malo ko očekivao, a to se vidi i po reakciji porodice poznate pevačice koja je veoma dobro primila tu vest. Naime, kako pišu domaći mediji, otac Radmile Manojlović posebno je dobro dočekao vest da se Rada vratila poznatom kolegi i kada se ona nedavno pojavila u rodnom selu Četereže iskoristio je priliku da sedne sa ćerkom i obavi ozbiljan razgovor u kojem je upozorio da ne napravi istu grešku ponovo, misleći na prethodni put kada je raskinula sa Milanom.

Nekada trošna kuća, danas raskošna vila: Zavirite u dom Rade Manojlović u Četerežu za čije renoviranje je izdvojila pozamašan iznos (FOTO) || Story.rs

Otac Rade Manojlović priželjkuje ćerkinu udaju

– Rada je mnogo obradovala svog oca kada mu je saopštila da se pomirila sa Milanom koji je sada potpuno drugačiji čovek, okrenut veri i Bogu i vrlo često obilazi manastire gde ostaje po nekoliko dana. Radi to čak i ne smeta, već ga i podržava u svemu tome jer primećuje koliko mu prija. Rada je nedavno Četereže ali bez Milana jer je on tada provodio pet dana u jednom manastiru. Otac Radmile Manojlović Rade to je iskoristio za razgovor sa ćerkom – naveo je za Story izvor blizak pevačici i dodao da je on veoma uplašen da mu ćerka ne ostane sama pa je pritiska da se što pre uda za Milana.

Milan Stankovic kacket

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Otac Rade Manojlović se zarekao – Nijedan muškarac neće dići ruku na nju

Otac Radmile Manojlović rekao joj je da nema potrebe da odugovlači sa vezom. Naglasio je da bi mogla da ostane potpuno sama i neudata ako ostane bez Milana, oseća kao da je na njegovu ćerku bačeno prokletstvo jer nikako da joj se dogodi udaja. On ne može da se pomiri s tim da su sve Radine dosadašnje veze bile duge ali da bi pucale taman kada bi došlo do pitanja braka – takođe je rekao izvor i naveo da je otac Radmile Manojlović nestrpljiv da priča i sa Milanom.

– Rade će pričati i sa Milanom prvom prilikom kada ga bude posetio i verujem da će i njemu reći da ne čeka predugo na Radine odluke već da počne da planira svadbu – završio je izvor blizak pevačici.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN