Bivši dečko Milice Todorović svet portal svet
Svet

June 6, 2024 17:00

By

Sandru Afriku rođeni otac prevario za pare, ali to nije jedino loše što joj je uradio: Pevačica progovorila o svemu

Otac Sandre Afrike povredio je kao niko

Sandra Afrika nerado govori o svom privatnom životu, međutim, nedavno je otvorila dušu i ispričala bolne detalje iz svog detinjstva.

Svaka ćerka u svom ocu vidi heroja i zaštitnika, ali otac Sandre Afrike je sve, samo ne to.

Otac Sandre Afrike svet portal svet

Rajko Ristić

Otac Sandre Afrike ćerki učinio dosta loših stvari

Sandrino detinjstvo pored oca bilo je teško, a kada se razveo od njene majke njihov odnos se prekinuo skoro u potpunosti.

– Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo – rekla Sandra skoro plačući.

Otac Sandre Afrike svet portal svet

Sandra Afrika s majkom / Ata images

Na pitanje da li se viđa sa ocem, pevačica je kroz suze rekla:

– Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo – priznala je Sandra.

Pročitajte Ovo se ne usuđuju ni mnogo lepše od nje – Sandra Afrika pokazala kako izgleda bez šminke

– Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to.

Otac Sandre Afrike svet portal svet

Ivan Vučićević

Sandra se osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem, sa kojim je kao igračica i počela svoju karijeru, te otkrila da je u momentu kada ga je pitala za pomoć oko započinjanja pevačke karijere, on promenio broj telefona.

– Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri i da pozove Marinu i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem posle vikenda i u nedelju, ne da se nije javio, nego je promenio broj telefona.

 

AUTOR: SVET