Star

September 9, 2020 23:00

By

OTAC TAKI ODLUČIO! Maja zbog Janjuša IZGUBILA STAN!

Maja Marinković i Janjuš pokušali su da sve prevare i sakriju da su u emotivnoj vezi, ali nakon zajedničkih fotografija i snimaka iz provoda svima je sve postalo jasno, pa i Majinom tati Takiju koji je verovao ćerki da sa Janjušem nema više ništa!

Maja lagala i rođenog oca!

Mnogo me je naljutila, osramotila, ja sam njoj verovao. Zna kako mi je bilo tokom rijalitija, šećer sam dobio, jedva sam izdržao dok je bila tamo. Sada me je ubedila da nije sa njim, da se više ne viđaju. Obećala mi je jednu stvar, a radi drugu. To ja niti podržavam, niti ću ikada da podržim! Kakva ljubav, on čovek ima ženu i decu, nije to za nju, užas! Ona me je ubeđivala da nisu zajedno! Zna da ja njega nikada neću da prihvatim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

Vodila ga je u taj iznajmljeni stan, jer on u ovaj stan koji sam kupio za Maju neće da kroči, najbolje ad se useli tu, kakvi to! Maja neka ide gde hoće, ja sam se razboleo zbog nje i Janjuša, ali taj stan da dobiju neće. Ne dolazi u obzir! – kaže Taki i dodaje da Maja i dalje nema konkretno objašnjenje za njega.

https://www.instagram.com/p/CDXF0glBYLw/

Ona mene nikad nije lagala, a za Janjuša mi je rekla da je na to stavljena tačka. Ja više ne znam šta da mislim. On ima ženu, ima dete, on je još u braku, ja ne znam šta će njoj to u životu. Imala je sve, može da bira sa kim će da bude… Ne znam šta je sa njom! – kaže Taki koji se nada da će se njegova ćerka dozvati pameti i prekinuti svaki kontakt sa Janjušem, jer on ne veruje u ljubav košarkaša prema njegovoj mezimici!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR