Scandal

13 Januara, 2021 10:15

OTKRILI ime žene s kojom je Duško Tošić u vezi?!

Kao bomba odjeknula je vest u medijima da je Duško Tošić, koji je oženjen Jelenom Karleušom, u navodnoj vezi za ženom poznatog muzičara i pevača. Međutim, klupko se i dalje odmotava, a novi detalji su isplavali.

Otkrili ime žene s kojom je Duško

Navodno Duško je u vezi sa Anom Jovanović, od koje se razveo suprug Peđe Jovanovića Blizanca  ekskluzivno sazanje Kurir. Prema pisanju ovog portala Ana je poznata u sportskim krugovima, i njen bivši suprug je sazana za brojne afere, između ostalog i za navodnu vezu sa srpskim reprezentativcem.

Duškova ljubavnica Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama. Ona postavlja provokatine fotografije i pokazuje kako živi na visokoj nozi i punim plućima, piše Kurir.

Na njenom Instagram profilu vidi se da voli luksuzna život, da posećuje egzotične destinacije, a kako Kurir navodi sebe predstavlja kao kreatorku kupaćih kostima, pa se u njima često i fotografiše. Ovaj portal takođe piše da je ranije bila u dobrim odnosima Karleušom, ali prema rečima kurirovog izvora, tikva između njih dve je pukla kada je pevačica saznala da je muž vara sa njom.

Da podsetimo o ovom scandalu počelo je da se šuška dok je Duško bio na odmoru  sa ćerkama, a prema pisanju Kurira, na istu destinaciju došla je i njegova nova izabranica sa decom. Da su u istom hotelu potvrdile su i fotografije koje su postavili na Instagram stori u isto vreme. Međutim, oni su navodno shvatili da neko može to da poveže pa je ona brže – bolje uklonila svoj stori. Nakon deset dana, Duško se vratio u Beograd sa naslednicima, a ona je nastavila „sama” da se odmora.

Možda je ovo razlog zašto je sada Jelena Karleuša sama na Kopaoniku sa decom?

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ