veljko i bogdana
Scandal

12 Juna, 2021 14:00

OTKRIVAMO! Bogdana MOLI Veljka da NAPUSTE Beograd!

Kako SCANDAL! saznaje, Bogdana Ražnatović zamolila je svog muža Veljka da malo napuste Beograd i sklone se od gužve! Naime, oni su u poslednje vreme imali mnogo obaveza, pa se ona uželela malo privatnosti sa porodicom i Veljko se svakako složio sa njom.

Bogdana se brine za Veljka! Smatra da se preforsirao i preopteretio obavezama

Veljko Bogdani ispunjava sve želje, obožava je i razume da je ona njega podržala u prethodnom periodu kada je vredno trenirao što mu se i isplatilo – objašnjava nam izvor i dodaje:

Pre dve nedelje nokautirao je u drugoj rundi Gruzina koji je važio za favorita i po ko zna koji put pokazao borbeni duh koji je nasledio i na oca Arkana, i na majku Cecu. Pa svi dobro znamo koliko je Arkan bio posvećen svemu što je radio, posebno sportu. O Ceci da ne govorimo, dovoljno je samo da pomenemo dva koncerta na Ušću, a to je samo delić njenih uspeha. I Anastasija ide njenim stopama, sada je izdala dva hit singla koja obaraju rekorde slušanosti, i pesma Gotovo i Izvini ubedljivo su najslušanije, a ovog puta kao producent ćerkinih pesama potpisala se majka Ceca. Dakle, Ražnatovići su familijarno predodređeni za uspehe, i Bogdana to razume. Međutim, brine se jer smatra da Veljko mnogo radi i trenira. Prosto vidi da mu treba odmor i predah i zato ga je pritisla – objašnjava nam izvor i dodaje:

Prošle nedelje su slavili prvi rođendan malom Željku, pa su imali obaveza i oko organizacije proslave. Sve je bilo na nivou, od dekoracije sale do menija. I to je veliki posao, a Veljko nije dozvolio Bogdani da se muči mnogo, pa je sve organizovao sa Cecom i tetkom Lidijom. One su mu mnogo pomogle, i sestra naravno – objašnjava nam izvor i dodaje:

Zato Bogdana i insistira da odu negde, verovatno na Kipar gde Ceca ima vilu, da bi se on odmorio. Zato mu je i rekla da se malo sklone i on joj je obećao da će prvom prilikom da otputuju jer i sam želi da se izoluje i opusti – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ