Žika Jakšić ostao bez novca
Star

4 Novembra, 2021 16:05

OTKRIVAMO! Evo s kim sada živi Žika Jakšić!

Saša Jakšić, poznatiji po nadimku Žika, rođen 1964. godine u Aleksandrovcu, svira bas gitaru, muzički je producent, netipični televizijski voditelj kojeg publika obožava, naročito ženski deo. Svak njegova nova, ali i stra ljubav izaziva veliku pažnju javnosti. Do sada je bila velika tajna, s kim Žika trenutno živi.

Evo s kim sada živi Žika Jakšić!

Uprkos brojnim aferama, i velikim ljubavima Žika Jakšić je pre svega porodični čovek. Nedavno je Žika otkrio i da se posle dugog podstanraskog života konačno skućio, i da je posle mnogo turbolencija, živi sa svojim najstrijim sinom iz prvog braka, Andrijom. Njegov sin se se ne pojavljuje često u javnosti, jer do skoro živeo u Nemačkoj, pošto je enolog, a poreklom mu vuče iz poznatog vinarskog kraja Srbije, on je sada ovde, gde se bavi svojim poslom  Podsetimo, svom ocu napravio je posebno vino pod nazivom „Nikad nije kasno”. Iako je Žika govorio da je sa njim u dobrim odnosim do skoro se nije znalo da njih dvojica dele i krov nad glavom.

Uselio sam se fala Bogu, nisam više podstanar. I tu sad uživam, nemam neki veliki posao oko toga. Ali sam imao zadnjih tri. četiri godine, onako, ozbiljne turbolencije. Sin ima jedan stan, gore iznad i on je tu. I to je fenomenalna stvar. Sada smo eto zajedno. Nadokanđujemo neko vreme koje smo izgubili, gde smo bili razdvojeni. – ispričao je Žika pre nekoliko dana za Kurir televiziju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Iako važi za velikog zavodnika, Žika ne planira da po treći put stane na ludi kamen, ali mu ljubavi ne manjka, iako ne otkriva ko mu je partnerka.

Ja sam stalno u nekoj ljubavi, stalno imam ljubav. Volim život, ljude tako da uvek imam ljubavi. Imam partnerku. Sa bivšom suprugom sam u super odnosima, pre 2 sata smo se čuli. – kaže Žika i nastavlja:

Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci. Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam – rekao je ranije Žika Jakšić, prenose domaći mediji.

Bez braka srećno, živi Žika Jakšić!

Sve ovo je deo njegovog specifičnog pogleda na svet, uprkos mnogim brodolomima u životu Žika nikad nije izgubio pozitivne poglede na svet.

– 1964. je bila dobra godina kad sam se ja rodio tako da se još uvijek držim tog godišta. Punih 55 godina živim ovaj život i još uvijek stesavam, rastem, sazrijevam – priča Jakšić za Ognjenu zemlju.

Na život gleda pozitivno, čak i onda kad se oseća loše, odgovori da je dobro.

– Ja sam pozitivan čovek. Gledam na život pozitivno. I kad me neko pita kako sam, čak i kad nisam dobro kažem da jesam. Verovatno ta unutrašnja postavka meni daje tu snagu, ne pristajem na negativno, na takvu energiju, tako sam usmerio svoj život i onda tako i ide – ističe Žika.

Ima dva sina u dva braka. A da li vjeruje u onu narodnu poslovicu „treća sreća“ otkriva u ovom izdanju emisije „Ognjena zemlja“ – jer nikad nije kasno.

– Ja sam sad u fazi kad nakon drugog braka onako dišem malo više. Ali ima i ona ‘nikad ne reci nikad’. Izgleda da ja nisam za braka. Mnogo sam rano navikao na slobodu –  ispričao je on svojevremno, što potvruđuje njegove sadašnje stavove o ljubavi.

žika se pristieo i perioda maldosti, kada mu u životu nisu cvetale ruže, već je morao da se ozbiljno muči da bi stekao ono što danas ima. Priča i da je sa 19 godina kupio je sebi prvi automobil, a tvrdi i da je zarađivao više od svojih roditelja.

zika jaksic

Više sam zarađivao nego moj otac i majka koji su bili srednji stalež. Otac mi je radio kao tehnolog u fabrici ventila, majka je radila u auto-moto društvu, a prije toga je bila učiteljica. Te dvie plate sam merio sa puta dva. Davao sam dosta roditeljima. – iskreno priča Žika u jednom intervjuu.

Period kad je muziku ostavio po strani i odlučio na poduhvat da svoj poslovni život usmeri na ugostiteljstvo, smatra jednim od težih trenutaka u životu.

– Taj period kad sam otvorio taj restoran… zaletio sam se u nešto u šta nisam bio dovoljno upoznat, ušao sam u veliku priču, u brod koji tone, i onda sam počeo da krpim rupe. Tad mi se dešavao niz situacija gde sam i finansijski totalno otišao u out. Gde mi se u godinu dana desio finansijki fijasko i razvod braka, gde se i bend „Ritam srca“ koji je bio uspešan, raspao. To je jedan od najstrašnijih perioda mog života – tužno se pristio Žika, jednom prilikom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ