Scandal

13 Marta, 2021 13:00

OTKRIVAMO! Marija i Džejla imaju TAJNI PLAN!

Kako SCANDAL! saznaje, Marija Šerifović i Džejla prolaze kroz pakao jer ih mediji ne ostavljaju na miru!

Marija i Džejla imaju tajni plan!

Najgore od svega što su se Džejlini roditelji uznemirili i što su napali mladu pevačicu da joj više na pamet ne padne na pamet da više priđe Mariji, pa se mlada pevačica baš rastužila, međutim, Mara nije od juče i zna da će sve to proći, te da je po sredi samo medijska senzacija! Zato je i pozvala Džejlu i obećala joj da će sve biti u redu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Marija se iznervirala zbog svega što se piše ovih dana po medijima, ali nije htela da dozvoli da je to poremeti i izbaci iz koloseka – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Čula sam od nekih Džejlinih drugarica ovde iz Bosne da su se njih dve čule i da je Mara umirila. Rekla joj je: Samo misli na pesme i nastupe, ti i ja samo pre svega poslovne saradnice i zajedno imamo nastupe, a gluposti po medijima će tek biti, ne smeš na to da se obazireš! Svakog čuda tri dana dosta, tako će biti i sa ovim. Sada ćemo se obe malo povući, ali kada se vratim iz Amerike, nastavljamo sa radom, za mene i tebe je umetnost najvažnija, a ako se budemo obazirale na tračeve, onda i ne treba da se bavimo muzikom – prepričava nam izvor koji je u kontaktu sa Džejlinim drugaricama i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

To je Džejlu baš umirilo, više i ne gleda portale, samo gleda svoja posla i fokusirana je na karijeru – zaključuje izvor za Scandal!.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ