Svet

5 Aprila, 2021 20:00

OTKRIVAMO! Natalija BRANILA Đokovića pa završila NA SUDU!

Natalija Šćekić završila je prošle nedelje na portalima najprestižnijih svetskih novina jer je priznala da joj je nuđeno da uništi brak Novaku Đokoviću, na šta ona nije pristala. Ali, zbog uvreda od strane domaće štampe, ona i njena majka obratile su se sudu.

Natalija završila na sudu!

Iskreno, nisam očekivala da će moj gest da izazove svetsku pažnju. Vi ste saznali za priču, ja nisam mogla da demantujem. Daleko od toga da sam očekuvala da mi neko kaže hvala, ali uvrede nekih naših medija i tvrdnje da smo majka i ja sve izmislile zbog popularnosti, u najmanju ruku su glupe. Ona čak nije ni znala za to. Sad ćemo, nažalost, obe morati da visimo po sudovima jer smo oklevetane – kaže Natalija za Svet i dodaje:

Mama nit je bila okrivljena niti osuđena za gadosti koje su pripisali. Ali dobro, bar će jedna lepa stvar izaći iz tih uvreda, pare od presuda će otići u humanitarne svrhe, nekome ćemo pomoći. A ja svoje živce da kidam, neću – zaključila je Natalija.

A naš paparaco uhvatio je Nataliju u momentu dok na beogradskoj promenadi vozi rolere. Kaže, to joj pomaže da izbaci stres zbog svega što je zadesilo.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ