Scandal

20 Maja, 2021 21:00

OTKRIVAMO! Ovako Veljko i Anastasija REAGUJU na Cecinu UDAJU!

Kako prenose prijatelji porodice Ražnatović, Anastasija i Veljko su prezadovoljni što je Ceca srećna u ljubavi i što joj ljubav s Bogdanom i te kako prija! Čak su joj rekli da ne bi imali ništa protiv ni kada bi njih dvoje rešili da se venčaju, naprotiv, bilo bi im baš milo i drago!

Anastasija i Veljko podržali Cecin izbor!

Anastasija i Veljko su svesni koliko je njihova majka jaka i šta je sve prošla u životu, jasno im je da je Ceca jaka žena koja je preko glave preturila mnogo ozbiljnih problema s kojima bi se retko koja žena izborila, pa ne čudi što su veoma srećni jer im je majka konačno našla muškarca koji je ispunjava i s kojim je zadovoljna – objašnjava naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Vide koliko je Ceca opuštena i rasterećena od kada je s Bogdanom i to im je najbolji pokazatelj da je on dobar prema njoj, pa su oboje presrećni što je i ona konačno našla srodnu dušu. Oni nikad nisu ni bili za to da ona bude sama, posebno poslednjih godina od kada i sami imaju ozbiljne veze i shvataju koliko je lepo biti voljen i voleti nekog. Veljko je čak rekao da ne bi imao ništa protiv ni kada bi Ceca rešila da se uda za Bogdana i da bi im odmah dao blagoslov, a Anastasija se složila s tim. Ona je objasnila da veruje majci i da zna da su njene odluke mudre i promišljene, pa je tako u svemu podržava. Ceca opet sve deli s njima i rado ih konsultuje za savete, a da li će se zaista udati, videćemo. Nije to ni bitno, važno je da je srećna i ispunjena – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ