Star

19 Januara, 2021 23:00

OTKRIVAMO! Ovo je prava ISTINA o Anabelinom i Markovom POMIRENJU!

Anabela i Marko Miljković konačno su rešili da spuste loptu i zakopaju ratne sekire! Zet i tašta ostavili su sva pljuvanja i uvrede iza sebe, jer im je oboma sada važno samo to da Luna bude mirna i spokojna. Kako STAR saznaje, njih je teškom mukom uspeo da pomiri Andrej Atijas, pa su posle dva meseca njegovog i Luninog ubeđivanja konačno prihvatili da pruže ruku pomirenja.

Čim je Luna zatrudnela, Anabela je rešila da oprosti Marku sve, ali on tada nije bio spreman da se pomiri s njom. I Luna je pokušavala više puta da ih izmiri, ali tek kad joj je Andrej pomogao u toj nameri Marko je polako počeo da popušta – otkriva izvor STARA i dodaje:


Atijas je prvo popričao sa Anabelom i pošto je shvatio da će ona preći preko svega, zamolio je Marka da se vide i da porazgovaraju. Objasnio mu je da se Anabela iskreno kaje, i da je sve to radila iz ljubavi i brige prema Luni, jer je na sve načine htela da je zaštiti. Andrej je Marku detaljno prepričao razgovor koji je vodio sa Anabelom i zamolio ga da i on sve ostavi u prošlosti kako bi se beba rodila u harmoničnoj porodici! Marko je na to rekao da će morati da razmisli o svemu, međutim, posle nekoliko nedelja je prelomio kada je i sam shvatio koliko bi Luna volela da opet budu srećni svi zajedno i da se češće viđaju. Pala su izvinjenja sa obe strane i strasti su se smirile skroz, čak su i videli kada su njih dvoje vratili iz Sarajeva. Za Božić je Blankica bila kod Marka i Lune, a po su po nju došli Andrej i Anabela i tada su svratili na kafu kod njih u stan, pričali o bebi i šalili se. Još taj odnos nije potpuno rasterećen, ali ide ka tome da sve bude savršeno – završava izvor STARA.

Osim toga, Anabela je i javno potvrdila da protiv Marka nema više ništa, te da je sve ružno zaboravila.
Volela bih da Marko shvati da sve što sam radila nije bila mržnja prema njemu, već ogromna ljubav prema mom detetu. Najbitnije da su oni složni, da tu nema problema i sve će doći na svoje. Potrebno je vreme da sve bude kako treba – rekla je Anabela.

 

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR