Sreća Novaka Đokovića
Scandal

August 1, 2021 16:00

By

Otkrivamo! Ovo je šok ishrana Novaka Đokovića!

Ovo je šok ishrana Novaka Đokovića!

Ovo je šok ishrana Novaka Đokovića! Kako SCANDAL! saznaje, Jelena Đoković konačno je uspela da obrlati Novaka i nagovori ga da iz korena promeni način ishrane. Novak inače ima nove životne navike i mesecima se hrani zdravo, a sada je to još drastičnije. Naravno, mnogi koji su mu bliski s tim se ne slažu, ali Nole slepo veruje Jeleni!

JELENA USPELA DA GA OBRLATI

Novak Đoković, Jelena Đoković

Nole sve više jede voće i povrće i sirovu hranu – započinje naš izvor i dodaje:

Okrenut je molitvama, postu i crkvi. Meso je izbacio, pije zdrave i ceđene sokove. Hrana životinjskog porekla više nije na njegovom meniju i siguran je da je ta ishrana dovela do novih vrhunskih rezultata koji su ga učinili najboljim na svetu – objasnio nam je izvor, a i sam Novak je potvrdio da se hrani potpuno drugačije:

Pročitajte: SCANDAL! paparaco! Novak Đoković juri ZLATO!

Novak Đoković, Jelena Đoković

Ovo je šok ishrana Novaka Đokovića

Moja omiljena hrana za doručak su voće i zeleni smuti. Ne mogu da počnem dan bez toga – otkrio je Novak. Tenis je drugačiji sport od nekog drugog jer nema iste fizičke zahteve. U tenisu meč može da traje i pet sati, u toku mečeva uglavnom jedem urme, ponekad malo banane, ali uglavnom urme. Pijem vodu i dva različita energetska pića, i to je to. Verujem u psihu, u emocije – rekao je teniser.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ