Star

4 Aprila, 2021 19:00

OTKRIVAMO! Rialdin PORNIĆ sa ženom košta 7.000 EVRA!

Već nekoliko meseci šuška se da zadrugarka Rialda Karahasanović voli i žene i muškarce. Ona pak nikad nije priznala da preferira bis*ks varijante, međutim, kako saznajemo, navodno se pojavio snimak na kom se, navodno, jasno vidi Rialda u akciji sa devojkom. Kako smo još saznali, eksplicitni snimak prodaju za 7.000 evra.

Na snimku se sve jasno vidi!

Koliko znam, priču da Rialda voli i žene obelodanio je njen muž nakon razvoda. A evo već dve nedelje neki momci iz Sarajeva tamnošnjim medijima nude eksplicitni snimak na kom kažu da se jasno vidi Rialda i da je na tom klipu intimna sa jednom devojkom, koja je anonimna. Da bi taj snimak dospeo u javnost, oni traže 7. 000 evra. Čisto sumnjam da će taj novac neko dati, to je baš mnogo para za takav snimak. Pa, nije ona svetski poznata faca da traže tolike pare. Ali, to valjda ide tako, lupe vrtoglavu cifru, pa onda spuštaju do krajnje granice. Ako uopšte i postoji taj snimak, ko će ih znati – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Kažu da se na snimku vidi Rialda i da je taj video nastao u periodu kada je ona imala dugu plavu kosu, to je onda godinu dana pre rijalitija. Opisali su mi da na snimku Ridala ima samo maslinasto-zelene tange, dok je druga devojka skroz gola. Sve se dešava u nekoj spavaćoj sobi, ugašena su svetla i gori samo lampa. One se kao na tom videu ljube i vaćare, a ta devojka u jednom momentu navodno pita Rialdju da li joj prija igra. Opet se ograđujem, jer nisam video taj snimak, ako postoji, mogla je da ga prosledi samo ta devojka jer sumnjam da je Rialda ikome to slala – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ