Star

April 8, 2021 21:00

By

Otkrivamo TAJNU Tozovčevog TESTAMENTA! Kome je sve OSTAVIO?

Legenda narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini od posledica korona virusa.

Tozovac naslutio svoju smrt!

Prema pisanju domaćih medija, Tozovac je mesec dana pre smrti sastavio testament, a celokupnu imovinu navodno je ostavio supruzi Emiliji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Predrag Živković Tozovac (@tozovac_official)

Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno pre svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj ćerki Sanji, koju je voleo kao svoje dete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno – ispričao je izvor za Informer.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Predrag Živković Tozovac (@tozovac_official)

S druge strane, Tozin kum Rale Ranđelović potvrdio je da je pevač svu svoju imovinu ostavio ženi i pastorki.

Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom – priča Ranđelović, a prenosi Kurir.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ