Nova drama Miše Grofa
Svet

July 9, 2022 20:00

By

Otkrivene tajne: Miša Grof šalje snaju iza rešetaka, Vidojev dnevnik otkrio jezive detalje

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, tek što je preminuo, a rat oko nasledstva između njegove udovice Nikoline Pišek i oca Miše Grofa ne jenjava!

Miša Grof šalje Nikolinu iza rešetaka

Poznati antikvar osuo je drvlje i kamenje po snajki za koju je, između ostalog, rekao da je bezdušna, da je bila sa Vidojem samo zbog para, ali je šokirao sve izjavom da u sefu ima notes koji bi nju mogao da otera u zatvor! Osim što ju je optužio za lažiranje pljačke na letovanju kada im je iz sefa nestao nakit u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu, otkrio je i detalj iz sinovljevog dnevnika.

Pročitajte: Miša Grof odlučan u nameri da sačuva imovinu: Zaključao luksuzan stan u Beogradu, ne da Nikolini ni da uđe

instagram printscreen

– Vidoje, kada je hteo da se veri Nikolinom, uzeo je jedan porodični prsten ruskog porekla. On je taj prsten odneo kod zlatara kako bi ga preradio. Ne znam detalje kako, on je prefasovan u novu platinu, belo zlato… Bio je četiri karata u komadu. Pazite, nikada mi nije ovo rekao, verujte, nego ja nađem zapisano u dnevniku da je Nikolina vadila dijamantski kamen. Posle jedno pet godina, nisam uspeo da shvatim tačno kada, ona je njega izvadila i prodala, a mom sinu je rekla da joj je ispao. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio. I majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale jake krapne, on je nasilno izvađen i tom prilikom bio je i oštećen – rekao je Miša Grof, pa je dodao:

Pročitajte: Ovo je jedina istina: Miša Grof otkrio da li će nešto od imovine pripasti Nikolini i njenoj ćerki

miša grof

Ata Images

– Kada je njen otac umro, on je jurio oko sahrane i grobnice, oko svega. Moj Vidoje je morao da ide tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala kola, posle tri dana Vidoje joj je kupio rendž rover, a ona ga je posle nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio – ispričao je Miša Grof i dodao:

Pročitajte: Miša Grof joj ovo neće oprostiti: Nikolina na stubu srama zbog poteza nakon navršenih 40 dana. Moj Vidoje bi to blagoslovio… (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Dva je meseca kako mi je sin preminuo, a dešava se ovaj cirkus. Nju samo pare interesuju i to je jasno kao dan. Pa, kad je došla u Beograd, sin mi je još bio u hladnjači, ona meni kaže da treba da joj dam par stotina hiljada evra da završi kuću u Zagrebu, jer bi tako Vidoje voleo. Pa mi je onda ponovo tražila, da se majstori ne bi ljutili. Ona je žena za lečenje, postoje klinike za takvo njeno stanje. Vratila se u Hrvatsku i nastavila da me zove, nisam se javljao… Ona je vesela udovica, za svojim psom je nosila crninu, a za mojim detetom ne.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: ATA IMAGES