DUŠKO I JELENA
Svet

8 јануара, 2022 15:00

Ova priča se krije iza venčanja Jelene Karleuše i Duška!

Domaća javnost i dalje bruji o navodnom nasilju koje je Duško Tošić juče izvršio nad svojom suprugom Jelenom Karleušom.

ATA/IMAGES

Međutim, ovo nije prvi put da mediji dolaze do informacija koje otkrivaju istinu o njihovom braku, koja se nalazi iza zidina njihove porodične kuće, premda, njih dvoje  uspevaju održati svoj brak čak 14 godina.

Kako saznajemo poslednjih meseci  posebno se nagađalo da je par pred razvodom, a Jelena je jednom prilikom istakla kako je istina da je svom suprugu davala bezbroj šansi.

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – priznala je ona svojevremeno povodom njihove godišnjice braka.

PRINSCREEN/YOUTUBE

Podsetimo, Jelena i Duško su se venčali na Vidovdan pre 13 godina, 28. juna na godišnjicu veze, pre toga su bili u vezi dve godine.

Naime, Jelenu je do oltara dopratio otac a nakon Duško i Jelena su razmenili zavete i burme burme vredne čak 5.000 evra, potom su izgovorili sudbonosno „da“.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nakon dirljivog venčanja usledila je proslava za pamćenje, a kako saznajemo mnogi je još uvek prepričavaju, te tvrde da je to bila prava svadba za pamćenje.

jelena i duško

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na bogatom švedskom stolu nalazili su se razni specijaliteti od plodova mora do tradicionalnih jela, a goste su zabavljali Tropiko bend i pevačica Mina Kostić.

Bračni par Tošić prvi ples otplesao je uz pesmu „Pogledi u tami“ uz koju su se, kako saznajemo i prvi put poljubili, a zatim je usledila žurka koja je trajala do zore.

Nakon venčanja, Jelena je rodila njihovu ćerku Atinu, zatima je tri meseca kasnije ponovo zatrudnela i Dušku podarila još jednu ćerku, Niku.

Pročitajte: Jovana Jeremić potkačila sve žene koje pljuju po Karleuši: „Nju komentarišu sve one koje ne bi smele da otvore usta!“

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir/Blic.rs

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/YOUTUBE