Star

17 Marta, 2022 00:26

Ova ruska glumica bila je ljubav Miloša Bikovića, a sad prolazi kroz veliku patnju!

U ljubavnom životu Miloša Bikovića našle su se mnoge lepotice, a jedna od njih je i ruska glumica Aglaja Tarasova.

Miloš i lepa Aglaja zabavljali su se od 2016. do 2018. godine, a upoznali su se na snimanju filma „Led“ i odmah postali omiljeni ruski par.

Doduše, Aglaji nisu baš naročito bile naklonjene Miloševe fanatične obožavateljke, koje su joj na društvenim mrežama ostavljale ne baš prijatne poruke, ali je to brzo prevazišla.

Kada je govorila o tome kako ju je Biković osvojio, lepa glumica je kroz smeh rekla:

On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, s lukavim sjajem u očima…

Nakon Bikovićevog saopštenja za javnost o RASKIDU, OGLASILA SE i Aglaja i ZBUNILA SVE!

Interesantna priča vezana za njihovu vezu je i upoznavanje Aglajine majke sa zetom. Oni su se, kako je glumica jednom prilikom izjavila, upoznali u krevetu.

Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport – ispričala je lepa glumica za ruske medije, i nastavila:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)

Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje ‘Mitova’, ali tog dana kada se snimala scena žestokog se*sa između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: ‘Bože, šta ti je život…

Iako je njihova veza odavno završena, Aglaja i Miloš su ostali u prijateljskim odnosima, a ono kroz šta prolazi zemlja njegove devojke, ali i zemlja u kojoj je već postao velika filmska zvezda, sigurno je ganulo i Bikovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)

Naime, Rusija i njen narod, zbog napada na Ukrajinu trpe veliku nepravdu. NATO i još neke zemlje koje nisu članice NATO-a uvele su im sankcije, zabranili im takmičenja u svim sportovima, zabranjeno je prikazivanje ruskih filmova…

Svoju patnju zbog svega toga, Aglaja je iskazala na veoma neobičan način.

Ona je, otkada je počeo sukob između Rusije i Ukrajine na društvenim mrežama objavljivala samo crno-bele fotografije, kao izraz tuge zbog svega što se dešava.

PROČITAJTE: Glumica Radmila Živković ponovo sa bivšim mužem! Ćerka ih je spojila!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN