Zdravstveno stanje Nade Topčagić svet portal svet
Scandal

April 1, 2022 10:03

By

Ovaj lepotan je sin Nade Topčagić, a iza njegovog osmeha krije se tužna priča

Sin Nade Topčagić, Miroslav, doživeo je tešku nesreću, iz koje je jedva ostao živ, a njegova majka proživela je pravi pakao, budući da je bila svojevremeno očajna zbog njegovog stanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Naime, 2010. godine dok je bio na Jahorini na skijanju, Miroslav, kojeg zovu Mikica, zadobio je tešku povredu. Pre nego što je stigla služba spasavanja dvadeset minuta ležao je povređen na snegu. Toliko je krvi izgubio da je malo nedostajalo da ostane bez desne noge, a lekari su ga kasnije dva puta vraćali iz kliničke smrti, prenose domaći mediji.

Sin Nade Topčagić preživeo zahvaljujući Mariji Šerifović

U teškom periodu neizvesnosti, Nada i njen suprug Zlatko Đorđević strepeli su sa život sina.

Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa ‒ ispričala je svojevremeno pevačica.

Pročitajte: Sin Nade Topčagić ponosona na majku zbog uspeha koje je postigla

Takođe, nakon transporta za Beograd, Mikica nekoliko nedelja nije osećao stopalo, a postojala je mogućnost da mu amputiraju nogu:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega, dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saralitićem, spasili su život mom Miroslavu. Doktor Slavko završio je smenu i krenuo kući u trenutku kada su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo pa su mu neprekidno dodavali nove jedinice krvi. Postojala je opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili ‒ rekla je Nada jednom prilikom, prenosi “Hello” .

Na svu sreću, sin Nade Topčagić se vremenom oporavio, danas živi u srećnom braku i ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Marka, koji su baka Nadi najveći ponos i radost.

 

IZVOR: STORY

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM