Fotografije Jelene i Novaka Đokovića
Scandal

October 16, 2021 13:08

By

Ovakav je OTAC Novak Đoković! Sinu i ćerki sve UGAĐA! Njihova SOBA ovako izgleda!

Dom Novaka Đokovića asocijacija je na porodičnu ušuškanost, ali i neizostavni luksuz. Upravo zbog toga javnost je ostala iznenađena izgledom spavaće sobe Stefana i Tare Đoković.

Ovakav je OTAC Novak Đoković!

S obzirom da su Tara i Stefan Đoković deca prvog reketa sveta, javnost očekuje da žive bajkovit život u luksuzu, međutim, njihovi roditelji svojim naslednicima odabrali su sasvim drugačiju realnost.

Dečija soba Tare i Stefana Đokovića, sudeći po onome što smo na društvenim mrežama imali prilike da vidimo, minimalistički je uređena, neutralnih tonova, a jedino čega u njoj zasigurno ima u izobilju su interaktivne igračke, koje mališanima pomažu da razviju inteligenciju i koncentraciju.

Novak i Jelena daju sve od sebe da svoju decu vaspitaju da budu skromni, kao i da nauče vrednost učenja. Njihov dom ispunjen je knjigama, ljubavlju i osmehom, ali definitivno ne materijalnim luksuzom.

‒ Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu „Budućnost je sad“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET