Svet

13 Februar, 2022 15:00

OVAKAV UDARAC NIJE OČEKIVALA! Rada Manojlović prekinula kontakt s BRATOM, razlog je snaja!?

Rada Manojlović i njen rođeni brat po ocu, pevač Nenad Manojlović, nisu u sjajnim odnosima, pogotovu otkako se on oženio. Skoro da se i ne viđaju, Neša slabo dolazi i u Četereže u porodičnu kuću njihovog oca. Čak se nagađalo i da Rada nije želela da pomogne svom bratu kada mu je pomoć bila potrebna.

Rada Manojlović ne priča s bratom: Više ni ne dolazi u selo kod oca

Foto; Rajko Ristić

Za razliku od Rade, koja nije želela da snimi pesmu sa bratom, pevačica Aleksandra Mladenović molila je Nenada da snime duetsku pesmu.

– Neša već dugo ne dolazi u selo, a Rada je stalno tu. Marija i ona su jako bliske, a on kao da im nije brat. Pričalo se da Rada i on ne razgovaraju. On je očigledno očekivao da će ga sestra više podržati kada je krenuo da se bavi muzikom, ali siguna sam da nema ništa protiv njega i da je ona dobar čovek – kaže komšinica Manojlovićevih iz Četereža.

PROČITAJTE: Nada Topčagić OTKRILA: „Rada Manojlović lupetara i zato sada mora da trpi“!

 

– Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvezda. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se sada desilo sa Aleksandrom nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam njoj hteo da ispunim želju jer obožava tu pesmu – rekao je Nenad i priznao da je želeo duet sa sestrom:

– Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja navaljivao, a ona je rekla: ‘Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta’. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna.

PROČITAJTE: Baka Regina uplašena! Socijalne radnice već reagovale, odvode Viktorijinu ćerku?

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić