Fotografija Vesne i Milomira Marića s letovanja
Scandal

18 Novembra, 2021 12:48

Ovako je prošao Milomir Marić kada je LAGAO Vesnu Radusinović!

Vesna Radusinović i Milomir Marić svojim dve i po decenije dugim brakom pobijaju uvreženo pravilo da su zajednice javnih ličnosti kratkog veka.

Marić LAGAO Vesnu Radusinović, ona ga izbacila!

Ipak, da ni kod njih nije uvek baš sve bilo „med i mleko“ priznala je sama spisateljica, otkrivajući da je jedanput čak izbacila iz kuće prvog čoveka „srećne“ televizije.

Jednom mi je rekao da ide u Pančevo. Znala sam da ide na rođendan kod jedne naše koleginice. Još ga lepo pitam što mi nije rekao kada sam ja mirna, staložena i ćutljiva žena – rekla je Vesna za Alo.

Kada se vratio kući, rekla sam mu šta sam imala i 20 dana je proveo u izbeglištvu u drugom stanu. Nisam htela da ga primim u kuću. Više mu se nikada nije ponovilo nešto slično – dodala je Radusinovićeva, na šta se njen suprug nadovezao rečima:

Milomir Maric

Toliko me tera da radim da bih 24 sata bio pred kamerama i da ne bih mogao ništa loše da uradim, a da ona to ne sazna. Pa, ljudi moji, ne mogu da mrdnem, a da to ne dođe do nje. Celi život sam želeo da se oženim glupom ženom, ali mi to nije pošlo za rukom i sad muku mučim – našalio se Marić, a njegova supruga je potvrdila ove reči izjavom:

On i da hoće da me vara, ne znam kada bi uspeo?! Navijem mu budilnik u četiri ujutro, on se tada probudi, popije kafu i ode na autobus. Ujutro ulazi u studio i gubi mu se svaki trag. Kada se završi jutarnji program, sledi snimanje emisija, klijenti i sastančenja. Kući stigne oko pet popodne, dobro se najede i posle toga je potpuno neupotrebljiv. Gde bi uopšte mogao da nađe nekog kao što sam ja?! Ovakvu lepoticu, predivnu ženu. Ja za njega sam Holivud, premija! – zaključila je Vesna u duhovitom maniru.

FOTO: RAJKO RISTIĆ