scandal

22 Novembra, 2019 20:30

OVAKO SE U SRBIJI SLAVA NE SLAVI: Đani i Slađa prespavali Aranđelovdan?! UVELI SVOJE OBIČAJE MIMO TRADICIJE?

Kada Radiša Trajković Đani slavi krsnu slavu, to izgleda kao da je u pitanju svadba. Kite se muzičari, ića i pića napretek, a ni pevača ne manjka.

Tako je bilo i u sredu uveče u jednom restoranu gde je pevač noć uoči Aranđelovdana obeležio krsnu slavu, i to gala, a na sam dan slave su logično umorni od lumperaja spavali do podne, dok ih Espreso nije slučajno probudio.

Mnogi komentarišu da se na ovaj način u Srbiji ipak ne slavi slava, jer je to u raskoraku sa običajima i tradicijom, koja nalaže da se najbliži na krsnu slavu okupe u porodičnom domu, a ne u kafani.

Pevač je po svom nahođenju ugostio prijatelje, kolege, užu i širu familiju, a u nekom momentu toliko su se razuzdali kao da su zaboravili da su se okupili povodom praznika svetog Arhangela Mihaila.

Među prvima je na slavlje došao Darko Lazić, a za njim i Slađa Alegro, Emir Habibović i mnogi drugi. Domaćica Slađa bila je odlično raspoložena i na vratima je dočekivala zvanice. Tu su bili i naslednici Trajkovića: prelepa ćerka Sofija, sinovi Marko i Miloš sa devojkama.

Slavska večera poslužena je čim su se gosti udobno smestili. Za to vreme muzika je tiho svirala, a nakon večere domaćini i njihovi prijatelji latili su se mikrofona. Pre svih, Lazić je uzeo mikrofon i zahvalio se Đaniju na pozivu.

Nakon kratkog obraćanja, pevač je pustio glas i zaradio novčanicu od 500 evra, i to na čelu. U jednom trenutku, mikrofona se latio i domaćin i zapevao starogradske pesme.

– Kod nas se poštuju svi običaji. Moja žena je sve to lepo organizovala i, hvala bogu, došli su nam svi prijatelji. Okupili smo se, proslavili, najeli se, proveselili. I dogodine, ako bog da, ponovićemo. Samo neka je na radost i veselje“, poručio je Đani za „Kurir“.

Veselje je trajalo od uveče uoči Aranđelovdana pa do ranih jutarnjih sati na sam dan slave, a Đani je sve vreme snimao telefonom atmosferu i delio snimke na Instagramu.

Kada smo ih juče ujutru pozvali, probudili smo domaćicu tek oko podne, ali nije bila rada da daje nikakve izjave, samo je kratko promrmljala:

– Došli smo kući u šest ujutru, ajde molim vas da se čujemo kasnije.

https://svet-scandal.rs/vesti/isplivala-danijeva-fotka-iz-kreveta-evo-s-kim-se-slikao-posle-seksa-i-ko-ga-je-drzao-budnim-celu-noc-foto/

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević