čarobna dijeta saše popovića
Scandal

13 Septembra, 2021 17:00

Ovako su hteli da ZAVADE Suzanu i Zlatu! U sve umešan Popović!

Suzana Jovanović i Zlata Petrović bile su svojevremeno velike folk rivalke, međutim, sve se još više zakomplikovalo kada se Suzana udala za Sašu Popovića!

Hteli da zavade Suzanu i Zlatu!

Kako SCANDAL! saznaje, njih dve nikada nisu imale problem, ali su mnogi hteli da ih zavade, pa su činili sve što im je palo na pamet, ali bez uspeha!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Petrovic (@zlataa_petrovic)

Svima je poznato da je Sale bio u vezi sa Zlatom, pa su Suzani, nakon što se udala za njega, punili glavu kojekakvim glupostima! Stalno su joj dobacivali kako Sale, navodno, i dalje trza na Zlatu – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Svega je tu bilo, a sve su bili lažni abrovi! Te Suza je nešto rekla za Zlatu, te Zlata za nju, pa je Sale pogledao Zlatu, pa joj namignuo… Ma ne shvatate koja količina gluposti i izmišljotina! Krajnji cilj im je bio da ih zavade i zato su i plasirali te laži, ali im nije pošlo za rukom. One su jake žene i sigurne u sebe. Za Zlatu je Sale bio davna prošlost kada se on venčao sa Suzom, ostali su samo prijatelji i kolege. Suzana je pak bila sigurna u Sašinu ljubav, pa sve i da su te priče došle do nje, nikada u njih nije poverovala – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ