dom merime njegomir
Svet

November 21, 2021 17:30

By

Ovde je provodila dane! Pogledajte kako izgleda kuća Merime Njegomir na Kosmaju!

Merima Njegomir juče je izgubila bitku sa opakom bolešću, a evo kako izgleda kuća u kojoj je pevačica provodila poslednje godine života.

Ovo je kuća Merime Njegomir!

Naime, Merima Njegomir oduvek je vodila miran i povučen život, a poslednjih godina slobodno vreme provodila je uglavnom u kući na Kosmaju.

Unutrašnjost kuće uređena je sa stilom, a prostrani dnevni boravak predstavljao je pevačicinu oazu mira.

U jednom delu dnevnog boravka nazazi se drvena polica u kojoj stoje brojne nagrade koje je pevačica za života osvojila.

Ipak, kako je jednom prilikom sama istakla, Merimi je najlepše to što su zidovi od stakla te može svakodnevno da uživa u pogledu koji gleda na malo dečije igralište namenjeno njenim unucima.

Moj život je sada daleko mirniji nego što je bio, moja deca su zreli ljudi. Pre 8 dana je moja ćerka rodila svoje treće dete, ćerkicu Lavu. To su lepe stvari, imaš za čim da se okreneš. Istina je da se jedino ljubav deljenjem množi. Imam tri ćerke i jednog sina, sada imam i tri unuke i jednog unuka, za sad je to taj skor, biće još Bože zdravlja – rekla je svojevremeno Merima u “Premijeri-Vikend Specijal”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Merima Njegomir (@merimanjegomirofficial)

Podsećanja radi, Merima Njegomir izgubila je juče bitku sa teškom bolešću. Legendarna pevačica biće sahranjena na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana 23. novembra, a opelo će se održati u 14.30.

FOTO: RAJKO RISTIĆ