Scandal

8 Februar, 2022 09:00

Ove pevačice su najveći borci! Borile se protiv najtežih bolesti!

Suočavanje s realnošću i borba za život, pojedinim damama sa javne scene promenila je pogled na sve, a opaka bolest s kojom su se susrele je pobeđena. Mnoge od poznatih žena koje su se susrele sa nekim oblikom kancera i dalje ne žele da kažu da su pobedile, ali je nagore iza njih.

Mira Škorić je čak četiri puta operisala kancer, i lavovski se borila tokom oporavka. Pevačica je sve izdržala iako je bolest drastično uticala na nju i njenu porodicu.

mira skoric

IVAN VUČIĆEVIĆ

– Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu ja sam pobedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo – navodi Mira.

Verici Šerifović je dijagnostikovan karcinom dojke. Lekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Pevačica Tina Ivanović je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor dojke i da su joj šanse da preživi male! Ali se ona izborila sa tom bolešću i sada je sve u redu sa njom.

nada obrić

Nada Obrić se čak četiri puta susrela sa ovom bolešću, i išla na nekoliko operacija. Ona je uspela da pobedi ovu bolest, verom u sebe i jakom borbom sa svim problemima koje je imala.

PROČITAJTE: Kristijan raskrinkao Veljka: „Mama Ceca mu namešta bokserske mečeve, ja sam to video svojim očima!“

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES