Ćerke Nataše Bekvalac svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 18:15

By

Ovo bi bolelo svaku majku: Nataša Bekvalac priznala zašto ćerkama ne sme da priča o njihovim očevima

Ćerke Nataše Bekvalac njeno su najveće bogatstvo

Nataša Bekavalac iza sebe ima tri neuspela braka, iz kojih je dobila dve naslednice, Hanu i Katju. Njene ćerke nastavile su da žive sa pevačicom, koja je svoj život podredila porodičnim obavezama.

Ćerke Nataše Bekvalac svet novine svet portal

ATA images

Ćerke Nataše Bekvalac ne pričaju sa njom o njihovim očevima

“Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored”, rekla je Bekvalčeva, pa dodala:

“Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve.”

Ćerke Nataše Bekvalac njeno su najveće bogatstvo i pevačica ne krije da je u zategnutim odnosima sa očevima svoje dece, te priznaje da sa njima o toj temi ne razgovara.

“Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovu zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam”, izjavila je Nataša.

Ćerke Nataše Bekvalac svet novine svet portal

ATA images

Pevačicin treći muž, Luka Lazukić, dobio je nedavno sina u drugom braku, ali Nataša nije ćželela da otkrije da li je njihova naslednica Katja upoznala polubrata.

Pročitajte Svi se pitaju što joj je ovo trebalo – Nataša Bekvalac skratila kosu toliko da je neprepoznatljiva (foto)

“Sa Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživela je sa mnom sve to. Nas dve smo nerazdvojiva celina. Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju.

Nekada loš brak koji traje godinama može da ostavi veće posledice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred decom. Čula sam ga ja, ja sam to doživela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Uradila sam to zbog dece”, priznala je.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images