Mihin dom iz snova
Svet

January 1, 2023 16:15

By

Nestvarna vila u kojoj sada stanuje tuga: Ovo je bio Mihin dom iz snova, dvorište kao u bajci FOTO

Ovo je bio Mihin dom iz snova koji je ostavio iza sebe

Mnogi vrhunski fudbaleri su igranjem u najvećim evropskim klubovima zaradili veliki novac, pa su sebi i svojoj porodici mogli da obezbede najveći luksuz. Takav je slučaj bio je i sa Sinišom Mihajlovićem, jednim od najuspešnijih srpskih fudbalera kog svet nikada neće zaborviti.

Pročitajte: Siniša je sve ove godine krio istinu – Deci je u nasleđe ostavio nešto neverovatno

Foto: Guliver Getty Images

Priča je počela veoma emotivno  – Miha se oženio u Italiji u tada jednom od najpoželjnijih žena na “Čizmi”, Arijanom Rapaćoni. S njom je dobio petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Nikolu, Miroslava i Dušana.

Pročitajte: Sinišina ćerka s bebom u naručju nije izdržala – Potresne scene sa sahrane obilaze svet FOTO

Foto: Instagram

Dok ih smrt nije rastavila uđivali su u onome što je Miha za života stekao, izgradivši svoj čarobni kutak u jednom od najlepših mesta u Italiji, u mestu Porto Ćervo na ostrvu Sardinija. Velelepna vila sa bajkovitim dvorištem, koje ima dva bazena, ogromnu terasu sa koje puca nestvaran pogled na razuđenu obalu i more, a takođe ima i drugi deo dvorišta u kojem dominira zelenilo.

Pročitajte: Unuka i vanbračni sin ispratili su Mihu na večni počinak – Slika Sinišine ćerke s bebom u naručju tera na suze FOTO

Foto: Instagram

Njegova supruga Arijana očigledno je bila zadužena za dekoraciju, pa je napravila ambijent kao u najlepšoj bajci i Mihajlovićeva porodica uživa u pravom mediteranskom raju.

Pročitajte: Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije – Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali…

Foto: Instagram

Ono što je takođe posebna pogodnost ovog mesta, jeste što deluje “ušuškano” i odvojeno od znatiželjnih pogleda, pa Mihina porodica ima svu moguću privatnost, što je poznatima izuzetno bitno. Mihajlovići su svakog leta dobar deo vremena provodili ovde, krstarili jahtom koju je Miha takođe posedovao po najlepšim plažama Sardinije.

Podsećanja radi, najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović, sahranjenu je u Rimu u ponedeljak 19.12.2022, veličanstveno i dostojanstveno. Od njega su se osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac. Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.

Pročitajte: Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srce – Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram