Svet

November 30, 2021 15:23

By

Ovo je Dalilin prvi muž! Tukla njegove ljubavnice! Evo čime se on bavio!

Ljubavni život Dalile Mujić oduvek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvek su intrigirale gledaoce rijalitija. Retko ko zna da je bosanska starleta pre udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču i Švajcarskoj, piše Kurir.

Ovo je Dalilin prvi muž!

Iako se poslednjih godina trudila da se “opere” od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Dalila

Bojan Vuković

Kako kaže za Kurir izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživeo i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedeljama bio u komi. U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale. Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i devojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je oterao Dalilu od sebe, jer nije želeo da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želeo da čuje za nju, piše Kurir.

Zerina Heco

Bojan Vuković

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz “Parova”, Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo – rekla je Zerina pre nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

I Mili je bio upoznat sa ovom pričom.

On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Čovek je romske nacionalnosti, a Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživeo nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bede – rekao je Mili u rijalitiju.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE