Scandal

14 Novembra, 2020 19:00

Ovo je Isidora MOLILA ćerku da joj OPROSTI PRED SMRT! „Mila moja, morala si da SPOZNAŠ LJUBAV kroz STRADANJE!“

Isidora Bjelica je u avgustu izgubila borbu sa opakom bolešću, ali je bila toliko jaka da nije dozvolila da iko primeti njene slabosti, piše novi broj tabloida SCANDAL!

Naš život je pun patnje i stradanja, ali je satkan od prave ljubavi!

Ipak, u poslednjem stadijumu, kada su joj dani bili odbrojani, Isidora više nije imala snage i u tim trenucima najviše su joj pomogli sin Lav, muž Nebojša Pajkić i ćerka Vila. To joj je palo najteže.

Isidora je imala misiju da njeni najvoljeniji nikada ne osete koliko joj je teško, ali kako je bolest bila okrutnija i jača, spala je na pleća svoje dece. I to sebi nikada nije oprostila, a posebno je tugovala što njena ćerkica Vila mora da ojača i tako mlada bude primorana da brine o teško bolesnoj majci. U poslednjim danima života na ovom svetu Isidora je samo ponavljala ime svoje mezimice i molila je da joj oprosti što je zbog nje morala da ojača preko noći!

– Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport, ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja, kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima! Volela bih više da putuješ sa mamom na odmor umesto na teške terapije. Naš život je strašno težak i pun patnje, ali naša ljubav je savršena i zato je naš život uprkos bolu prelep. Voli te mama – isticala je isidora tokom borbe sa opakom bolešću i na taj način davala snagu svojoj deci da izdrže strahote koje su ih snašle.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ