Scandal

November 7, 2020 18:00

By

Ovo je njegova NAJVEĆA BOL! Kristijanu žena UMRLA OD RAKA!

Kristijan Golubović je u skladnom braku i ponosan je na svoju ženu, ali nikada neće preboleti Danijelu, svoju najveću ljubav iz mladosti, koja je preminula od raka dojke 1999. godine! Kiki je i dan-danas pominje i ne krije da nijednu nije voleo kao nju!

Tuga koja ne prolazi!

Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo, koliko su se voleli, toliko mnogo su se i svađali – objašnjava izvor  za tabloid SCANDAL! i dodaje:

– Nikad se nisu venčali, ali kao da su u braku. Mnogo su želeli da dobiju dete, međutim, ona nije mogla da zatrudni. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo! Tek kada je Danijela primala hormonsku terapiju, uspela je da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme – priča izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) дана

Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživeo od nje. Molila ga je da joj oprosti što mu čak sedam godina nije dozvolila da vidi dete. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, povukao je sve moguće veze da joj pomogne, ali uzalud. Bio je spreman da život da za nju, samo da preživi… Nažalost, Danijela nije uspela da pobedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog sina Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina – rekao je izvor i dodao da Kiki redovno ide na Danijelin grob i plače.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!