Scandal

26 Januara, 2021 21:00

OVO JE PRAVA ISTINA! Bikoviću ZABRANJEN povratak u Rusiju?

Kako SCANDAL! saznaje, Miloš Biković ne sme da se vrati u Rusiju!

Bikoviću zabranjen povratak u Rusiju?

Naime, kako navode pojedini izvori, glumac je u poslednje vreme sabotiran na svim kinematografskim projektima po Rusiji, i to od strane takozvane filmske mafije!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

U pitanju su moćni i bogati producenti, Rusi poreklom, koji guraju svoje glumce i onda je logično što rediteljima i scenaristima stavljaju veto na Bikovića – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Jasno im je da je Miloš toliko popularan i da baca senku na sve ostale glumce kada ima malu ulogu, a da ne govorimo o glavnim. Zato su i rešili da ga malo ostave po strani. Znam da je Miloš izjavio da ostaje u Srbiji iako u Rusiji može mnogo više da zaradi, ali da ipak bira Beograd, međutim, i ova sabotaža je jedan od razloga što je glumac ostao i posvetio se snimanju Južnog vetra, a uskoro se očekuje i početak snimanja serije Tesla – objasnio nam je izvor, a mi smo saznali i da je Miloš jako cenjen u krugovima ruskih glumaca i umetnika uopšte, te da je vest o sabotaži možda i samo puka glasina nekog kome sujeta ne da mira, pa hoće da širi tračeve o Milošu.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!