Scandal

6 Januara, 2021 18:00

OVO JE PRAVA ISTINA! Evo zašto Anastasija NEĆE da se UDA!

Anastasiju Ražnatović mediji svako malo pitaju kad će da se uda pošto je u ozbiljnoj vezi sa Đorđem Kuljićem preko četiri godine! Međutim, Cecinoj ćerki ni na pamet ne pada ideja o udaji iako se njenom dečku žuri.

Anastasija neće da se uda?

Đorđe bi, da se on pita, sutra zakazao i svadbu i venčanje, ali kako zna da Tasa ima drugačije planove, dečko je ne pritiska i ne požuruje. Voli je, žive zajedno i super mu je i tako. Ona mu je pak objasnila da su oboje mladi i da nema potrebe da dižu neku halabuku venčavanjem koje ne znači ništa. Devojka pametno rezonuje, važno joj je da je momak ceni i poštuje i da uživa u ljubavi, a o braku i ne misli – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Sada je fokusirana na muzičku karijeru jer je svesna da je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na našim prostorima, pa neće da gubi vreme i da prekida period u kom joj sve ide od ruke na poslovnom planu. Đole je podržava i uz nju je, Ceca takođe, tako da je to cela istina. Mnogi misle da će ona kao Veljko da požuri i da će mlada na ludi kamen, ali ipak ne, Tasa ima drugačije planove za budućnost – završava naš izvor.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ