miroslav ilić
Scandal

29 Oktobra, 2021 22:32

Ovo je PRAVA ISTINA o sukobu! Evo zašto Miroslav Ilić ne govori sa Popovićem i Zoricom Brunclik!

Zorica Brunclik i Saša Popović godinama nisu u dobrim odnosima sa Miroslavom Ilićem!

Evo zašto Miroslav Ilić ne govori sa Popovićem i Zoricom!

Kako SCANDAL! saznaje, mnogi su pokušali i da ih pomire, ali uzalud, niko od njih neće ni da čuje za pomirenje. Inače, do sukoba je došlo kad je Popović javno ispričao šta mu je sve Miroslav pričao o Zorici i šta mu kod nje smeta, pa se prevačica naljutila i rekla da je sa Slavujem završila za sva vremena. Podsećanja radi, Saša je javno ispričao zbog čega je prekinuo saradnju i kontakte sa Miroslavom:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju, dobrodošao si. Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče – ispričao je Popović. Međutim, Miroslav je tada rekao kako ta priča nema veze sa istinom, a evo kako je govorio o Zorici i Kemišu:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Za razliku od Zorice, ja nikada nisam simpatijama ili ne daj Bože članstvom u partiji želeo da ugradim sebe u nešto. Ona je prvo mimo svakog rezona zaposlila brata u RTS , uticala je i na postavljanje Kemiša za glavnog direktora PGP, a njen partijski drug je bio šef marketinga RTS-a. Nisam se svađao samo sam podvukao crtu i rekao: Miroslave, ti tamo nećeš ići dok su odnosi takvi i takvi – objasnio je Miroslav.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ