Star

14 Januara, 2021 15:21

Ovo je RAZLOG Tominog bekstva iz Zadruge! (VIDEO)

Toma Panić je diskvalfikovan iz rijalitija, a produkcija je najavila da će tužiti za 50.000 evra. Diskvalifikacije prethodilo Tomino bekstov iz „Zadruge” koje nekoliko puta najavljivao u vidno pijanom stanju.

Tomino bekstvo

Toma Panić je ovaj skandal započeo tako što je svim zadrugarima upadao u reč i vikao, zatim su počela čarke, pa je situacija eskalirala u svađu sa Lepim Mićom. Da su stvari bile dramatične videlo se po reakciji Kristijana Golubovića, koji pokušao da smiri Tomu i izveo ga u dvorište.

Šta me provocira, da ga bijem – bio je besan Toma, piše Kurir.rs.

– Miću da bijem? Nemoj da zezaš, čovek od 20 kila, a stariji čovek. Ok, popio si, znam kakav si kakav si kad popiješ – savetovao ga je Kristijan.

Kristijan Golubović pred ulazak u zadrugu 4

Što hoće od mene, što mi psuje ženu? Šta misliš da će to tako da prođe. Ne može! On je klošar! On je molio da dođe ovde – Toma nije mogao da se smiri.

Što si se pijan uhvatio za tu temu? Nemoj spominjati imena – pokušao je Kiki da ga urazumi.

Šta hoće koji ovde? Šta on hoće od mene?! Hoće da ga ubijem ovde? Ja mogu da ubijem bilo koga – bio je uzrujan Panić.

Šta si ti, profesionalni ubica? – pitao ga je Kristijan, a Panić mu je poručio da može da izađe kad god hoće.

Panić je bio do kraja spreman na ovaj ludački potez, i niša nije mogla da ga odvrati od bekstva sa imanja u Šimanovcima, što je on na kraju i uradio. Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa, koje je sve zadrugare obavestilo da je Toma diskvalifikovan i zbog toga, potražiti 50 hiljada evra od Panića.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ