deca tome zdravkovića
Svet

9 Oktobra, 2021 17:00

Ovo je sin Tome Zdravkovića! Nije koristio očevo PREZIME, a njegove pesme dugo nije razumeo!

Film o životu i delu Tome Zdravkovića osvojio je srca publike, a malo ko je do tada znao da je legendarni pevač sa suprugom Gordanom dobio sina Aleksandra.

Ovo je sin Tome Zdravkovića!

Nakon Tomine smrti, Gordana je sa sinom Aleksandrom, u septembru 1991.godine napustila Srbiju i započela novi život u Torontu.

sin tome zdravkovića

Gordana i Toma upoznali su se u Torontu gde je ona tada živela. 1978.godine dobili su sina Aleksandra i vratili se nazad u domovinu legenarnog pevača. Goca je bila u 18.godina u braku sa Tomom, a kako je svojevremeno istakla Zdravkoviću je muzika bila na prvom mestu tokom čitavog života.

Muzika ga je činila i srećnim i depresivnim. Muzika mu je bila sve. U početku to nisam razumela, dok nisam shvatila koliko je on vezan za muziku, da je ona njegov život, više od porodice. Svaka njegova pesma je bila proživljena, bila je istinita – rekla je ona svojevremeno.

sin tome zdravkovića

Da su geni čudo svedoči i činjenica da se Tomin sin Aleksandar takođe bavi muzikom. Naime, on u Torontu ima svoj privatni studio u kojem se bavi produkcijom elektronske muzike, a radi i kao audio i video tehničar na konferencijama i koncertima.

Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN